Kategorier
Blogg

Billig Strøm

Det koster penger å varme opp vann. I Norge bruker vi strøm til å varme opp vannet. Liker du å bade mye eller dusje ofte vil du raskt se dette på din regning. Når det er sagt så er det også andre måter å varme opp vann på hvor gass ofte er involvert. Det er mindre vanlig i norske hjem, men kan være et alternativ i norske bedrifter som krever mye varme.

Når du dusjer vil det koste litt. Om du ønsker å spare litt på din regning kan du derfor redusere din tid i dusjen og hvor ofte du dusjer. Er du en type som liker å holde deg ren dusjer du kanskje en gang om morgenen, deretter en gang etter trening og muligens en siste gang før du legger deg. Reduserer du antall dusj eller tiden du dusjer vil du se dette på din regning.

Bader du kan du også bruke badevannet som en varmekilde. Liker du å bade i en temperatur som er høyere enn romtemperaturen så kan du la vannet kjøle seg ned før du trekker det ut. På denne måten vil du bruke vannets temperatur til å gi ditt rom mer varme. Dette kan være en fin måte å utnytte den varmen som du har tilgjengelig, men som du kanskje ikke tenker på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *